• Välkommen till Gamla Folkskolan- NyborgJägare AB
Fri frakt vid 1000:-

Växter och Trädgårdstjänster


I vackra Kullabygden, i en by strax utanför Höganäs driver vi vår verksamhet. Konst, inramning och plantskola i skön förening. 

Plantskola samt trädgårdstjänster

Vi odlar sommarblommor, perenner, rosor och prydnadsbuskar. Vi utgår från vår odlarglädje och arbetar i samklang med naturen. Vi odlar mestadels utomhus på friland. Det skapar sunda, härdiga växter anpassade till vårt klimat och att odla utomhus minskar energianvändning. 

I tillägg köper vi in kvalitetsväxter från främst svenska och danska plantskolor varav flera odlar utifrån ekologiska principer. 

Vi har öppet 11-19 varje dag, i tillägg till växterna erbjuder vi Fagerhult Gardens proffssortiment av jord, gödsel, barkmull mm. 

Vi erbjuder rådgivning, kurser samt övriga trädgårdstjänster. Vill du komma igång med det egna odlandet? Vill du få hjälp med att designa en rabatt eller trädgård? Behöver du hjälp med att ta hand om din trädgård? Behöver du växter, buketter eller växtarrangemang till högtid eller fest? 

I samverkan med lokala trädgårdsmästare, odlare, florister och andra professionella förmedlar vi kvalitetsprodukter- och tjänster, växtkunskap och odlarglädje. 

Kontakta oss gärna på [email protected] eller telefon 070 742 71 43. Vi försöker svara så snart vi kan. 


Gamla Folkskolan

NyborgJägare AB

S:t Andreasväg 53

263 57 Höganäs

[email protected]

Telefon 070 742 71 43

Org. nr 556952-6618